Ritari des Grieux ja Manon Lescaut historia – Abate Prevost / Kirja kuunnella / Kirjoittaja FrancesManon Lescaut on romaani Abbé Prévost, alun perin nimeltään historian ritari Grieux ja Manon Lescaut, ja oli osa muistoja ja seikkailuja mies eläkkeellä laatu maailmassa (7 nidettä, 1728-1731).

Kun tuomittu kaksi kertaa skandaali (1733 ja 1735), Prévost julkaistiin vuonna 1753 uusi painos Manon Lescaut, tarkistettu, korjattu ja laajennettu tärkeä episodi. Ihmisen ominaisuudet romaanin pian vietteli yleisölle ja julkaisi sen kuuluisuuteen.

Kirjailija (“Quality Man ” ja muistelmat) palaa Rouen. Se saapuu lounas aikaan Pacy-sur-Eure. Suuri levottomuus vallitsee kaupungin. Asukkaat ovat tavanneet ennen kabaree, jossa on kaksi autoa pysäköity. Se on saattue, jossa on kymmeniä tyttöjä huono elämä, tuomittu lähtemään Amerikkaan. Yksi heistä, Manon, yllättää sinut, koska sen kauneuden ja erottaa laakeri. Kirjailija on kiinnostunut hänestä ennen Sentinel päällikkö, mutta ei saa vastausta. Koska kysymys, Archer kertoo hänelle, että hänen pitäisi kysyä nuori, joka on erotettu ja että se voi olla vain “hänen veljensä tai hänen rakastajansa “. Tämä mies, joka on seurannut saattue Pariisista näyttää sairas. Hän kieltäytyy paljastamasta hänen salainen tai identiteetin nuori nainen, mutta tunnustaa Into himo hän tuntee hänen ja väittää yrittänyt kaikkensa saadakseen hänet vapautetaan, siihen pisteeseen, että pilalla tästä syystä.

Antoine François Prévost d’exiles — tunnetaan parhaiten hänen kirkolliselämästään, Abbé Prévost — (Hesdin, 1. huhtikuuta 1697-Chantilly, 25. marraskuuta 1763) oli ranskalainen kirjailija, historioitsija ja kääntäjä.

Elämäkerta

Hän oli Liévin Prévost-pojan poika, Hesdin kuninkaan kuraattori. Hän opiskeli The flèchen ja Rouenin jesuikuissa ennen ilmoittautumalla armeijaan lopussa 1711. Aloittattuaan noviisi kanssa jesuiits, hän pakeni Hollantiin. Vuonna 1717 hän aloitti toisen noviisi vuonna Flèche, uudelleen värvätä armeijassa, mutta tällä kertaa upseeri.

Vuonna 1721, se tulee olla osa järjestystä benediktiiniläisluostarin Saint-wandrinille ennen tarjoamalla äänensä Abbey of Jumièges ja viettää seitsemän vuotta eri luostarit järjestyksessä Normandiassa. Se toimii vuonna 1727 Saint-Germain-des-prés’n luostarissa benedictiinien, Gallia Christianan, töissä. Vuonna 1728, se saa hyväksynnän kaksi ensimmäistä volyymit muistoja ja seikkailuja mies eläkkeellä laatu maailmassa. Lähdettyään luostari luvaton, hän saa Lettre de Cachet-kirjeen, jossa on suora ja täsmällinen järjestys tai päätös lauselman kuningas-ja pakenee Lontooseen, jossa hän oppii laajasti Englanti historiaa ja kieltä, joka näkyy hänen tulevissa kirjoituksissaan.

Vuonna 1729, seikkailu pakottaa hänet siirtymään Alanko maihin, jossa hän on suhde seikkailija, Helena «lenki» Eckhardt ja julkaisee Utrechtin vuonna 1731 ja 1732 neljä ensimmäistä volyymit Englanti filosofi, tai historia Monsieur Cleveland, cromwell’s Natural Son , kirjoittanut itse ja käännetty Englanti tekijä muistelmat mies laatu, joka on pian käännetty Englanti. Samaan aikaan hän oli hyväksynyt nimen Prévost “d’exiles” viittasi omaan elämäänsä, upotetaan käännös historian Mei tempoinen presidentin sinä ja julkaisi kolme volyymit jatkoa muistoja ja seikkailuja mies laatu, jonka Viimeinen tarina, tarina Knight des Grieux ja Manon Lescaut, ehkä innoittamana yksi oman seikkailuja ja että parlamentti pari isin tuomitsee Kokko. Ottaa keskeytti Prévost koostumus Englanti filosofi, sen hollantilainen toimittaja tila ukset viides apokryphal määrä (Utrecht, 1734), joka tuo vaikeuksia sen väitetty kirjoittaja hyökkäykset että on vastaan jesuiitnot.

Vuonna 1733, vaivannut velat, hän palasi Lontooseen, kaupunki, jossa hän perusti Le pour et contre, sanoma lehti erityisesti omistettu tietoa Englanti kirjallisuuden ja kulttuurin, joka jatkaa muokata lähes keskeytyksettä, kunnes 1740. Vuonna 1734, se neuvottelee sen paluu Benedictines ja suorittaa toinen noviisi joitakin kuukausia luostarissa Croix-Saint-Leufroy lähellä Évreux, ennen kuin hänestä tuli alussa 1736, kappalainen Louis François De Bourbon-Conti, Prince de Conti, joka on Ryhdy sinun suojelija. Kolme viimeistä volyymit Englanti filosofi lopulta näkyy Pariisissa salaa tavalla 1738-1739.

Hän julkaisi myös muita romaaneja, kuten killerinin dekaani (1735 – 1740) ja modernin kreikkalaisen historian (1740); Monumentaalinen yleinen historia matkoilla (15 Vols., 1746-1759); ja kaksi käännökset romaanit Samuel Richardson, Englanti kirjaimia tai historiaa Miss Clarisse harlove (1751) ja uusia Englanti kirjaimia, tai historia ritari grandisson (1755).

Se viettää viime vuosina Pariisissa ja Saint Firmin (josta myöhemmin tulee Vineuil-Saint-Firmin), yhdessä Chantilly, ja kuolee, koska kriisi apoplexy metsässä Chantilly palatessaan vierailu Benedictines Saint-Nicolas-d ‘ ACY

source

You might like

About the Author: thejesuit

1 Comment

Leave a Reply